Istanbul'dan Gezmeye Geldigi Sapanca'da Biçaklandi

Istanbul’dan, Sakarya’nin Sapanca ilçesine gelen vatandas dogal yasam köyü otoparkinda yasanan tartismada bacaklarindan biçaklanarak yaralandi.

Olay, 6 Kasim Pazar günü aksam saatlerinde Mahmudiye Mahallesi Dereiçi mevkiinde bulunan Sopeli Dogal Yasam Köyü’nün otoparkinda meydana geldi. Istanbul’dan, Sapanca ilçesine gelen S.F. isimli vatandas, giris ücretini ödedikten sonra dogal yasam köyünün otoparkina yöneldi. Yogunluk sebebiyle park yeri bulamayan vatandas, engelli bireyler için ayrilan bölüme aracini park etmek istedi. Bu esnada S.F. ile aralarinda isletme sahibinin de bulundugu F.S., A.T., U.Ç. ve H.Ç. isimli sahislar arasinda sözlü tartisma yasandi. Isletme disina tasan olayda S.F., süpheli U.Ç. tarafindan bacaklarindan biçaklanarak yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulasan saglik ekiplerince, yarali hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. S.F.’nin saglik durumunun iyi oldugu ve hastaneden taburcu edildigi ögrenildi. Öte yandan, olay sonrasinda gözaltina alinan süpheli U.Ç. ise alinan ifadesinin ardindan serbest birakildi.
Kaynak: İHA