Bursa'da 8'I Çocuk 9 Kisiye Mezar Olan Ev Dron Ile Havadan Görüntülendi

Bursa’da dün gece 3 katli bir apartmanin birinci katinda çikan yangin sonucu biri anne 8 çocuk yanarak hayatini kaybetti. 9 kisiye mezar olan o ev dron ile görüntülendi.

Bursa'da 8'I Çocuk 9 Kisiye Mezar Olan Ev Dron Ile Havadan Görüntülendi
Yangin, dün gece saat 23.52 siralarinda merkez Yildirim ilçesi Degirmenönü Sehitler Caddesi’nde bulunan 3 katli apartmanin birinci katinda meydana geldi. Meydana gelen yangina uykuda yakalanan 1’i kadin 8 çocugun kimlikleri belli oldu. Ilk belirlemelere göre, anne Amine El Cesim (30) ile çocuklar Ahmet El Cesim (10), Ali El Cesim (10), Muhammet El Cesim (3), Yasir El Cesim (2), Ahmet El Cesim (6), Garam El Cesim (8), Maram El Cesim (10), Ali El Cesim (10) hayatini kaybetti.

Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimatiyla kriminal ekiplerinin olay yerindeki incelemesi tamamlandi. Bursa Büyüksehir Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü’ne bagli cenaze araçlari ile çocuklar, anne ve kuzenlerin cansiz bedenleri Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi

Çocuklarin 6’sinin anne Amine El Cesim’e ikisinin ise kardesine ait oldugu ögrenildi. Diger yandan 9 kisiye mezar olan o ev drone ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA