Yasli Kadinin Agzini Kapatip Telefon Ve Cüzdanini Gasp Ettiler

Adana’da yasli kadini takip edip agzini eliyle kapatip içinde cep telefonu ve 200 lira olan cüzdani gasp eden zanli tutuklanirken, o anlarda güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Yasli Kadinin Agzini Kapatip Telefon Ve Cüzdanini Gasp Ettiler
Edinilen bilgiye göre, olay, 1 Kasim günü saat 22.00 siralarinda Çukurova ilçesi Mahfesigmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Evine dönen Gülüzar A. (72), sokakta yürüdügü sirada arkasindan bir kisi yaklasti. Süpheli, kadinin kolundaki çantayi almaya çalisti. Direnip, bagirarak yardim isteyen kadinin agzini eliyle kapatan süpheli, çantayi aldiktan sonra kaçti. O anlar bölgedeki güvenlik kamerasina yansidi.

Çevredekilerin yardimina kostugu Gülüzar A.’nin ihbariyla, olay yerine Gasp Büro Amirligi ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, süphelinin ‘hirsizlik’ ve ‘güveni kötüye kullanma’ suçlarindan çok sayida kaydi bulunan Ali Han Kavuzlu (27) oldugunu tespit etti. Toros Mahallesi’ne gittigi saptanan süpheli, sokakta yürüdügü sirada yakalandi. Süphelinin, içinden 200 TL aldigi çantayi da sokaktaki bir çöp konteynerine attigi belirlendi.

Emniyete götürülen Kavuzlu, parayi harcadigini, cep telefonunu da yakalanmamak için almadigini söyledi.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ali Han Kavuzlu, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.
Kaynak: İHA