Toroslar'da Hasar Gören Sokaklar Yenileniyor

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, alt yapi çalismalari nedeniyle hasar gören sokaklar bir bir yenileniyor.

Toroslar'da Hasar Gören Sokaklar Yenileniyor
Bu çerçevede Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde su, elektrik, dogalgaz ve internet gibi alt yapi çalismalari nedeniyle asfalt bütünlügü bozulan ve tahrip olan yollarda asfaltlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ekipler, yogun kis aylari öncesinde Çagdaskent, Çukurova, Saglik, Tozkoparan, Selçuklar, Kurdali, Mevlana, Yusuf Kiliç, Mustafa Kemal, Yalinayak, Mithat Toroglu ve Osmaniye mahallelerindeki belirlenen sokaklarda asfalt yenileme çalismalarini tamamladi.

Mahalle muhtarlari ve mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’a, ilgi ve hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Baskan Yilmaz’in, her zaman yanlarinda oldugunu belirten mahalle sakinleri, “Yollarimiz, alt yapi çalismalarindan sonra bozuldu. Yürüyemiyorduk, ulasimda sikinti çekiyorduk ve çocuklarimiz sokaklarimizda oynayamiyordu. Belediyemizin asfaltlama çalismalariyla yagmur yagsa bile simdi yollarimizda bir damla su birikintisi olmuyor. Bu çalismalarin kis gelmeden tamamlanmasi bizleri mutlu etti. Baskanimizdan ve ekibinden çok memnunuz” dediler.

"Baskanimiza tesekkür ederiz"

Çukurova Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalismalarindan dolayi mahalle sakinleri adina Baskan Yilmaz’a tesekkür eden Mahalle Muhtari Ilkay Küçükcan ise “Çukurova Mahallemizde alt yapisi bitmis sokaklarimizda asfaltlama çalismalari Toroslar Belediyemiz tarafindan yapildi. Vatandaslarimizin magdur olmamasi için bu çalismalari hizlica bitiren Baskanimiz Atsiz Afsin Yilmaz’a ve ekibine tesekkür ediyoruz” dedi.

Tozkoparan Mahalle Muhtari Erhan Sam da dogalgaz, elektrik ve su gibi çalismalarin yerin altina alinmasinin ardindan mahallesindeki yol ve kaldirimlarin bozuldugunu belirterek, bu çerçevede asfaltlama ve kaldirim çalismasi baslatan Baskan Yilmaz’a tesekkür etti. Sam; “Asfalt çalismalarimiz yapildi, kilit parke dösenen sokaklarimiz tamamlandi. Belediye Baskanimiza tesekkür ederiz” diye konustu.

Baskan Yilmaz’a duyarliligindan dolayi tesekkür eden Mithat Toroglu Mahalle Muhtari Faruk Dogan ise “Belediyemizin yapmis oldugu çalismalardan çok memnunuz. Baskanimiza tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

“Çözüm odakli çalisiyoruz"

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, göreve geldikleri günden bugüne kadar imkanlari ölçüsünde ilçenin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarini söyledi.

Vatandaslarin hizmetlerden memnun olmasinin çalisma azimlerini daha da artirdigini kaydeden Baskan Yilmaz; “Hemsehrilerimizin beklentilerini biliyor ve hizmetlerimize bu dogrultuda yön veriyoruz. Ilçemizin dört bir yaninda ulasimi kolaylastirmak adina çözüm odakli ve ’çevik belediyecilik’ anlayisiyla çalisiyoruz. Hayata geçirdigimiz projelerimizin yani sira alt yapi sorunlari bitmis, üst yapi çalismalari tamamlanmis bir ilçe hedefindeyiz. Toroslarimizda birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel isler yapiyoruz. Hemsehrilerimizle birlikte omuz omuza hizmete devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA