Altieylül Belediyesi Çözüm Üretiyor

Altieylül Belediyesi, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi ile vatandaslarin taleplerini çözüme kavusturuyor. Altieylül Belediyesi’nin kurulusu olan 2014 yilindan bu yana çalismalarini sürdüren Çözüm Merkezi, her gün yüzlerce vatandasin talep ve istegini sonuca bagliyor.

Altieylül Belediyesi Çözüm Üretiyor
Özelikle Çözüm Merkezinin; belediyecilik hizmetlerini tek bir çati altinda aktaran bir birim oldugunu vurgulayan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, amaçlarinin vatandaslarin sorunlarini daha hizli bir sekilde sonuca ulastirmak oldugunu söylüyor. Baskan Avci: Hayata geçirdigimiz “Bridge” uygulamasi ile vatandaslarimizdan gelen talepler ilgili birimimiz tarafindan anlik olarak görülüyor ve talebin karsilanmasina yönelik çok kisa bir zaman içerisinde harekete geçilmis oluyor. Dedi. ”Siz Isteyin Biz Çözelim” sloganiyla Altieylül’lülere hizmet ettiklerini söyleyen Baskan Avci: Ilçemizdeki sorunlarin en aza indirmek ve Altieylül’ü daha yasanabilir, daha konforlu ve marka bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Dedi.

7/24 Hizmet veriliyor

Hizmette öncü Altieylül Belediyesi, ‘Siz Isteyin Biz Çözelim’ sloganiyla ilçe sakinlerine daha kaliteli, daha yasanabilir ve daha hizli hizmet verebilmek için, 2014 yilinda hizmete sundugu ‘Çözüm Merkezi’ne vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Altieylül sinirlari içerisinde yasayan vatandaslarin, belediyeden istegi, talebi, sikayeti, önerileri ve beklentilerini yansitmasi noktasinda büyük bir iletisim agi olan Çözüm Merkezi’nde hizli çözüm anlayisiyla vatandaslardan gelen istek ve sikayetlere yönelik kayitlar olusturuluyor. 7 gün 24 saat prensibiyle Altieylül’lülere hizmet veren Çözüm Merkezi, özellikle belediye birimlerinin ortak haberlesme ve kayit platformu “bridge” ile de sorunlara aninda müdahale edebiliyor. Altieylül Çözüm Merkezi kuruldugu günden bugüne kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alaniyla ilgili talepleri kayit altina anilip, istekleri aciliyet sirasina göre çözüme kavusturuyor. Basvurularin bir kismi ise baska kurumlarin sorumlulugunda oldugu için yönlendirme yapiliyor.
Kaynak: İHA