Sisli'de 3 Kisi Evde Kafalarindan Vurularak Öldürülmüs Halde Bulundu

Sisli’de bir evde iddiaya göre uyusturucu madde kullanan 4 kisi arasinda kavga çikti. Olayda sahislardan biri, 3 kisiyi kafasindan silahla vurarak öldürüp kaçti. Olay yerinde 3 kisinin cansiz bedeni ile karsilasan polis, kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Olay, Sisli Kustepe Mahallesi Zeytinlik Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, bir evde uyusturucu madde kullanmak için bir araya gelen 4 kisi arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. Kisa sürede büyüyen kavgada silahini çikaran bir sahis, V. A., M. Ö. ve T. V.’yi kafasindan vurarak öldürdü. Daha sonra süpheli evden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bina çevresinde genis güvenlik önlemi aldi. Olay yeri inceleme ekipleri, 2’si kadin 1’i erkek 3 kisinin silahla kafasindan vuruldugunu tespit etti. 3 kisinin cansiz bedeni Adli Tip Kurumuna sevk edilirken, polis kaçan süpheliyi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Öte yandan ölen V.A’nin emniyette uyusturucudan çok sayida kaydi oldugu ögrenildi.

“Konuya tam olarak biz su an hakim degiliz”

2 kiz, 1 erkegin evde ölü bulundugunu söyleyen Doganay Oguz, “Konuya tam olarak biz su an hakim degiliz ama 2 kiz, 1 erkek ölü bulunmus evde. Polisi ariyor. Olay yeri inceleme falan geliyor. Komsumuz zaten bizim. T. oldugunu düsünüyoruz. Digeri de Ü.Ö.M. diye bir arkadas. Bir de erkek var. Ev sahibi V. oldugunu söylüyorlar. Tam olarak bilgim yok. Savci geldi. Annesi falan burada. Kafalari ezilmis. Iskence yapildigi söyleniyor. Susturucu silahla da vuruldugu söyleniyor ama yüzleri de taninmayacak haldeymis. Polis geldi. Fotografini gösterdim kizin. Yüzü taninmiyor ama Ö.’yü dövmesinden dolayi polis direkt taniyor. Bu diyor. Ö.’yü onayliyorlar ama T.’yi tam olarak onaylamadilar. V.’nin demin bir arkadas polise fotografini gösterdigini gördük. Polis evet V. demisti. Insanlar V. çantayi alip gitmis gibi bir seyler diyorlar ama polis de ’V. içeride ölmüs’ diyor” seklinde konustu.



“V., kizin annesine ’Kizin benim uyusturucumu çalmis’ demis”

Kizin annesinin tehdit edildigini söyleyen Oguz, “V., kizin annesine ’Kizin benim uyusturucumu çalmis’ demis. ’Kizini dövecegim’ demis. Kadin da öldürecegini düsünemedigi için bir sey yapmamis, polise sikayette bulunmamis. Ama öyle bir sey de var büyük bir ihtimal. Uyusturucuyu çaldigi için, uyusturucuya el koydugu için kizlari iskenceyle dövüp öldürmüs olabilir” dedi.

Kaynak: İHA