Ögretmenlere 24 Kasim'a Özel Eglence

Double Tree By Hilton Van Oteli tarafindan 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle düzenlenen gecede ögretmenler gönüllerince eglendi.

Ögretmenlere 24 Kasim'a Özel Eglence
Double Tree By Hilton Van Oteli tarafindan 24 Kasim Ögretmenler Günü’nde düzenlenen programda ögretmenler, Fatih Aslan’in sarkilari ile kimi zaman duygulu anlar yasarken, hareketli sarkilarla da eglendi. Otelin Genel Müdürü Irem Tinli Angün, yogun is temposundan biraz olsun ögretmenleri uzaklastirmak ve güzel bir gece geçirmesini saglamak amaciyla böyle bir gece düzenlediklerini ifade ederek, “Gelecegin insasinda en önemli rolü üstlenmis olan ögretmenler, bu ugurda yurdun her kösesinde gelecegin çocuklarini yetistiriyorlar. Biz de bu yolda tüm ögretmenlerimizin gününü kutluyor, hayatlarinda saglik, basari ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Ögretmenlerin tek hedeflerinin vatana ve millete güzel evlatlar yetistirmek oldugunu söyleyen Almanca Ögretmeni Duygu Tayyan, “Türk bayraginin dalgalandigi her yerde biz variz. Bu köy de olabilir, merkez de olabilir, bu dogu da olabilir, bati da olabilir. Bizim için fark etmiyor. Biz çocuklarimizi bayrak, vatan ve millet sevgisi ile yetistiriyoruz. Bizim için vatan ve bayrak sevgisi çok önemlidir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA