Karatay'da Yavsankuyu Sosyal Tesisi Hizmete Açildi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan Yavsankuyu Mahallesinde yapimi tamamlanan Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Karatay'da Yavsankuyu Sosyal Tesisi Hizmete Açildi
Karatay’in ihtiyaçlari ve mahallelerin talepleri dogrultusunda bugüne kadar ilçeye birçok proje kazandiran Karatay Belediyesi, vatandaslarin yasam kalitesini yükseltecek bir yatirimin açilisini yapti. Bu çerçevesinde Karatay Belediyesinin merkeze uzak Yavsankuyu Mahallesinde yapimini tamamladigi Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Gelisen ve büyüyen bir Karatay’a katki sunmak çalistiklarini kaydeden Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay’i tüm mahalleleriyle birlikte bir bütün olarak gördüklerini aktardi.

Karataylilarin her seyin en iyisine layik oldugunu söyleyen Baskan Hasan Kilca, “Karatay, ilçe merkezi veya merkeze uzak diye mesafe ayirmaksizin bizim için bir bütündür. Bizler de bu anlayisla, merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerimizde de o olacak diyoruz. Bugün ilçe merkezimize 85 kilometre uzakliktaki Yavsankuyu Mahallemizde hem sosyal tesisimizin açilisini yapiyoruz hem de vatandaslarimizla hasret gideriyoruz. Bu mahallemiz deyim yerindeyse hizmete doydu. Mahalle içi yollari parke olacak sekilde tüm yollari geçen yil tamamlamistik. Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte 5 kilometre uzunlugundaki Soyhan Yolu da tamamlandi. Obruk Hani’nin restorasyonu bitmek üzere. Ilbizlik ile Sürüç arasindaki yolu da tamamladik. Katranci ile Burunkuyu arasindaki yolu yine Büyüksehir Belediyemiz tamamladi. Bölgemizde yapacagimiz daha çok isimiz var. Çünkü hemsehrilerimiz her seyin en iyisine layik. Özetle Karatay’in her sokaginda ve her mahallesinde hizmet belediyeciligi var. Yavsankuyu Sosyal Tesisimiz bugünkü güncel maliyetler ve çevre düzenlemesiyle birlikte 2 milyon liraya mal oldu. Yavsankuyu Sosyal Tesisimiz mahallemize hayirli olsun” dedi.



“Yavsankuyu sosyal tesisi hayirli olsun”

Karatay Belediyesinin ilçenin tüm mahallelerine esit hizmet götürdügüne vurgu yapan Selçuklu Belediye Baskan Vekili Faruk Ulular da, “Hasan Baskanimiz uzak yakin demeden esit hizmet anlayisiyla projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu güzel yatirim dolayisiyla kendisine ve ekibine tesekkür ediyorum. Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nin Karatay’a ve Karatayli hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ise, Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nin hayirli olmasini dileyerek Karatay’da her gün yeni bir yatirimin hizmete girdiginden söz etti. Ilçe Baskani Mehmet Genç, “Karatay’da her gün bir mahallede yeni bir yatirim hayata geçiyor. Bizlerin siyaseti eser siyaseti, hizmet siyasetidir ve bizler AK Parti Ailesi olarak her zaman bu anlayisla hareket ediyoruz. Bugüne kadar verilen sözler yerine geldi. Bundan sonrada Karatay’imizin neye ihtiyaci varsa, hemsehrilerimizin ne talebi varsa birlik ve beraberlik içerisinde yapilmaya devam edilecek. Bu güzel tesisi ilçemize kazandiran Karatay Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Kilca’yi ve ekibini tebrik ediyorum. Yavsankuyu Sosyal Tesisimiz Karatay’imiza hayirli olsun” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Karatay’a kazandirilan Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nin açilisi, dualar esliginde gerçeklestirildi.

Açilisin ardindan protokol üyeleri, Yavsankuyu Sosyal Tesisi’nde vatandaslarla bir araya gelerek bölge ile ilgili istisarelerde bulundu. Açilisina Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Selçuklu Belediye Baskan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Karatay Ile Baskani Mehmet Genç, MHP Karatay Ilçe Baskan Vekili Bülent Çuhadar, AK Parti Konya Il Yönetim Kurulu Üyesi Yasar Köklü, Karatay Belediyesi Baskan Yardimcilari, Karatay Belediyesi Meclisi Üyeleri, muhtarlar ve Yavsankuyu mahalle sakinleri katildi.

Kaynak: İHA