Baskan Vural'in Girisimleri Sonucu Çivril'de Ilk Kez KPSS Yapilacak

Denizli’nin Çivril ilçesinde, Belediye Baskani Niyazi Vural’in girisimleri sonucu bu yil ilk kez Kamu Personeli Seçme Sinavi (KPSS) sinavi yapilacak.

Baskan Vural'in Girisimleri Sonucu Çivril'de Ilk Kez KPSS Yapilacak


Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yil ilk kez KPSS Ortaögretim Sinavi yapilacak. ÖSYM tarafindan yapilacak KPSS Ortaögretim Sinavi öncesi Çivril Kaymakamligi’nda Sinav Koordinasyon Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida, KPSS sinav öncesi ve sinav günü alinacak tedbirler, adaylarin sinava girecekleri okul ve binalarin güvenligi, ulasim, trafik ve görevli kurumlar arasindaki koordinasyon konularinda kararlar alindi.

Toplantiya Çivril Kaymakami Hasan Akbulut, Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural ve kurum amirleri katildi.

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu, Pamukkale Üniversitesi Uygulamali Bilimler Fakültesi, Çivril Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Sevkiye Özel Fen Lisesi olmak üzere toplamda 4 binada sinav gerçeklesecek. 06 Kasim 2022 Pazar günü saat 10:15’te yapilacak KPSS Ortaögretim sinavinda toplamda ilçemizde 570 ögrenci 130 dakika ter dökecek.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, girisimlerde bulunarak üniversite sinavlarinin ilk kez Çivril’de yapilmasini saglamisti.
Kaynak: İHA