Baskan Kiliç Açiklamasi 'Hizmetlerimize Ortak Akil Yön Veriyor'

Samsun Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Baframiza yapacagimiz her dokunusa ortak akil yön veriyor. Ortak akil ile ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Hizmetlerimize Ortak Akil Yön Veriyor'
Baskan Hamit Kiliç, ‘Ortak Akil Bulusmalari’ çerçevesinde bu kez eczacilarla bir araya geldi. Bafra Ögretmenevi’nde gerçeklestirilen toplantida Baskan Kiliç, yaptiklari çalismalar ve projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu, eczacilarin düsüncelerini, talep ve tavsiyelerini dinledi.

Konuyla ilgili olarak açiklamalarda bulunan Baskan Kiliç, “Çogulcu hizmet anlayisimizin bir geregi olarak daha önce görev yapmis belediye baskanlarimizla baslattigimiz Ortak Akil Bulusmalarimizda ‘Bafra’miz için neler yapabiliriz?’ sorusuna cevap aramaya devam ediyoruz Bu aksam Ortak Akil Bulusmalarimizi eczacilarimizla sürdürdük. Kendileri sag olsunlar davetimize icabet ettiler. Oldukça yararli bir toplanti oldugunu düsünüyorum. Baframiza yapacagimiz her dokunusa ortak akil yön veriyor. Ortak akil ile Bafra’miza daha iyi hizmet verebilmek için çalismaya devam edecegiz. Toplantimiza katilarak düsüncelerini ve tavsiyelerini bizlerle paylasma nezaketini gösteren saygideger eczacilarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Toplantiya Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Tokgöz ve Saban Hüryasar da katildi.

Kaynak: İHA