Baskan Akman Açiklamasi 'Hedefledigimiz Yollari Tek Tek Asfaltliyoruz'

VAN – Van’in Tusba Belediyesi, bu yil baslattigi asfalt seferberligi çerçevesinde 12 mahallede 60 kilometrelik sicak asfalt serimi gerçeklestirerek, vatandaslari güvenli ve konforlu yollarda yolculuk yapma imkanina kavusturdu.

Baskan Akman Açiklamasi 'Hedefledigimiz Yollari Tek Tek Asfaltliyoruz'
Göreve geldigi günden itibaren ilçe halkinin ayagini yazin tozdan, kisin çamurdan kurtarmak için yogun bir mesai harcayan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, ulasim sikintisi olmayan bir Tusba olusturmak için gece gündüz ekiplerle birlikte sahada yogun bir mesai harciyor. Baskan Akman, kis mevsimi gelmeden tespit ettikleri bölgelerdeki çalismalarini tamamlayarak kisa sorunsuz bir sekilde girmeyi hedeflediklerini vurguladi.

“Tusbalilar güvenli ve konforlu sürüsün keyfine varacaklar”

Is sezonun baslamasiyla birlikte 12 mahalleye yaklasik 60 kilometre sicak asfalt serimi gerçeklestirdiklerini dile getiren Baskan Akman, “Tusbalilarin, güvenli ve konforlu sürüsün keyfine varacaklari yeni yollar yapmaya devam edecegiz” dedi.



“Asfalt serim hedefimizi geçtik”

Imkanlari dahilinde yol asfaltlama çalismalarina devam edeceklerini de dile getiren Baskan Akman, is sezonuna baslamadan önce her yil oldugu gibi bu yil da bir hedef belirlediklerini kaydederek, “Bu sezon Abdurrahmangazi, Akköprü, Altintepe, Beyüzümü, Güveçli, Iskele, Istasyon, Seyrantepe, Topaktas, Çitören, Özkaynak ve Dilimli mahallelerimizin muhtelif cadde ve sokaklarindan olusan yaklasik 60 kilometrelik yolun sicak asfaltini yaparak sezon basinda belirledigimiz asfalt serim hedefimizi geçtik. Tusbali hemsehrilerimizin ihtiyaçlari dogrultusunda tüm sokak ve caddelerimizde asfaltsiz yol kalmayincaya kadar çalismalarimizi sürdürecegiz. Büyüyen ve gelisen Tusbamiza da bu büyük planlama yakisirdi” diye konustu.

Hava sartlari elverdigi müddetçe de çalismalarin diger mahallelerde de devam edecegini vurgulayan Baskan Akman, “Halkimiza hayirli olmasini diliyorum. Çalismalarimizda emekleri olan tüm mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA