Isgalden Cumhuriyete, Çivrillilerle Bulustu

Denizli’nin Çivril ilçesinde, Cumhuriyetin 99. kurulus yil dönümü kutlamalari çerçevesinde “Isgalden Cumhuriyete” adli oyunu vatandaslarla bulustu.

Isgalden Cumhuriyete, Çivrillilerle Bulustu


Pamukkale Belediyesi personelinin olusturdugu “Isgalden Cumhuriyete” adli tiyatro oyunu Çevrililer ile bulustu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami haftasi dolayisiyla sahnelenen oyun vatandaslardan büyük ilgi gördü. Çivril Sevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda Cumhuriyetin 99. Yil dönümü çerçevesinde oynanan oyunda müzik, siirler ve halk oyunu gösterileri yer aldi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusunu doyasiya yasadiklarini ifade eden Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, “Bugün bizim için çok özel bir gündü. Cumhuriyetimizin 99. Yili için hazirladigimiz etkinlikler çerçevesinde bu güzel organizasyonun hemserilerimiz ile bulusmasina vesilen olan Pamukkale Belediye Baskanimiz Avni Örki ve emegi geçen herkese ve bizi bu güzel gecede yalniz birakmayan tüm vatandaslarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu vesile Cumhuriyetimizin 99. yasini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA