Baskan Tavli Açiklamasi 'Ulasim Sorunlarini Ortadan Kaldiriyoruz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Pelitliyatak Mahallesi’nde ulasim sorununu ciddi anlamda çözdüklerini ifade ederek, “Seçim çalismalarimizda bizzat gördügümüz sorunlari göreve geldigimizde çözmek için kollarimizi sivadik ve Pelitliyatak Mahallesi’nin hem ana yolu, hem de ara yollarindaki sorunlarini büyük oranda giderdik” dedi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Ulasim Sorunlarini Ortadan Kaldiriyoruz'
Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Belediye Baskani Hüseyin Tavli, mahalle ve okul ziyaretlerini sürdürerek sorunlari yerinde tespit ediyor. Bu çerçevede ilk olarak Yenikent Mahallesi’ne giden Kaymakam Isik ve Baskan Tavli, Yenikent Ilk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti. Ögretmen ve ögrencilerle bir araya gelen Kaymakam Isik ve Baskan Tavli, sonrasinda da Pelitliyatak Mahallesi’nde bulunan Sehit Nejdet Aydogdu Ilkokulu ve Pelitliyatak Imam Hatip Ortaokulu ögrencileriyle bir araya geldi ve burada yaptiklari toplantida okulun ihtiyaçlarina yönelik talepleri dinledi.

Pelitliyatak Mahallesi’nde basta ulasim olmak üzere birçok sorunu çözmek için çalistiklarini belirten Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Yaklasik 4 yil önce seçim çalismalari çerçevesinde geldigimiz mahallemizde ciddi ulasim sorunu oldugunu bizzat gördük. Kasisler ve toz içinde bir yolumuz vardi. Göreve geldigimizde bu sorunun çözümü için hemserilerimize söz verdik. Ana yolun asfalt çalismasini Ordu Büyüksehir Belediyemizle birlikte gerçeklestirdik. Bu nedenle Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkür ediyoruz. Bu vesile ile ilk asfalt çalismasini bu mahallemizde gerçeklestirdik. Bunun yani sira beldeden dönüsen mahallemiz olan Pelitliyatak’ta diger mahallelerimizin de yol sorunlarini ciddi oranda çözdük. En zorlu ve en sikintili yolardan baslamak üzere 2-3 mahallemizin sorununu çözüme kavusturduk. Yol çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

Baskan Tavli, ilçe genelinde tüm okullarin istek ve taleplerini karsilamak için gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Ünye Kaymakami Ayhan Isik ise ziyarette yaptigi konusmada, “Egitim, bütün kurumlarin üzerinde katki saglayabilecegi bir sistemdir. Yenikent ve Pelitliyatak Mahallesi’ndeki okullarimizi ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerimizle bir araya geliyoruz. Ögrencilerimizin gülen yüzleri bize moral oldu. Okullarimizin sorunlarini yerinde tespit etmek amaciyla bu ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA