Kirikkale'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali

Kirikkale’de 3 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda anne ve çocugu yaralandi. Kazaya sebebiyet veren 2 sürücüye de para cezasi uygulandi.

Kirikkale'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Kirikkale-Ankara D-200 kara yolunun 33. kilometresindeki meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sükrü K. idaresindeki 46 NV 836 plakali otomobil ile Selahattin B.’nin kullandigi 34 CDS 168 plakali otomobil çarpisti. Ayni yönden gelen Muhammet A. yönetimindeki 66 LD 300 plakali hafif ticari aracin da kazaya karismasi neticesinde, anne Rabia K. ile çocugu Emirhan K. yaralandi. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Tedavi altina alinan anne ve çocugunun, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kazada maddi hasar olusan araçlar, çekici yardimiyla otoparka kaldirildi.

Kazaya sebebiyet veren Muhammet K. ile Selahattin B.’ye, önlerinde giden araçlari güvenli ve yeterli bir mesafeden izlememekten 144’er lira para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA