Rehine Iddiasina Polisten Filim Gibi Operasyon

Malatya’da bir sahsin bosanma asamasinda oldugu esini ikametinde rehin tuttugu iddiasi polis ekiplerini alarma geçirdi. Eve operasyon düzenleyen ekipler sahsi biber gazi kullanarak etkisiz hale getirdi.

Olay, 13.00 siralarinda Yesilyurt ilçesine bagli Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana geldi. ddiaya göre, Yesilevler caddesi üzerinde bulunan 14 katli bir apartmanin son katinda ailesiyle birlikte yasayan ve sabah saatlerinde bosanma asamasinda oldugu esi ile tartisan A.A. (34) evde bulunan bazi esyalari pencereden asagi atmaya basladi.

Bu sirada telefonla konusarak saga sola tehditler savuran sahsi görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Kisa sürede olay yerine intikal eden ekipler A.A. ile iletisime geçerek kapiyi açmasini istedi. Ekiplerin çagrilarina aldiris etmeyen sahis ikamette birileri ile kavga ediyormus davranarak polislerden bölgeden ayrilmasini istedi. Sahsin esinin de ikamette buluyor olabilecegi bilgisi üzerine harekete geçenler ekipler kapiyi kirarak ikamete girdi. Biber gazi kullanilarak etkisiz hale getirilen sahis ambulansa alinarak önce hastaneye daha sonra ise polis merkezine götürülürken, evde inceleme yapan ekipler ikamette A.A.’dan baska kimsenin bulunmadigi belirledi.

Olayla ilgili baslatilan tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA