Sirnak'ta Uzman Eller Projesi Tamamlandi

Sirnak Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan merkez ve bagli ilçelerinde uygulanan 2022 yili uzman eller projesi tamamlandi. Proje çerçevesinde 20 yatirimciya 2 milyon TL hibe ödemesi yapildi.

Sirnak'ta Uzman Eller Projesi Tamamlandi
Sirnak’ta Kirsal Kalkinmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi dahilinde yapilan proje basvurularindan Il Proje Degerlendirme Komisyonu ve Merkezi Degerlendirme Komisyonunca uygun görülen hibe sözlesmesi imzalamaya hak kazananlara ait nihai liste Tarim ve Orman Bakanligi Tarim Reformu Genel Müdürlügü tarafindan Il Müdürlügüne bildirildi.

.

Sirnak Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan konu ile ilgili yapilan açiklamada, ”Sirnak’ta yapilan basvurularda 30 proje kabul edilmis, 23 yatirimci ile sözlesme imzalanmis olup 20 yatirimci projesini tamamlayarak ilgili birimlere teslim etti. Bu projeler çerçevesinde 7 adet küçükbas projesinde 211 bas koyun 104 bas keçi olmak üzere toplamda 315 küçükbas, 8 adet büyükbas projesinde 22 bas süt sigiri 20 bas besi sigiri olmak üzere toplamda 42 büyükbas ve 5 adet aricilik projesinde 305 arili kovan alinmistir” denildi.
Kaynak: İHA