Hastaneye Yegenini Ziyarete Geldi, 3 Bin 700 TL'sini Çaldirdi

Antalya’da yerlesik yasayan yabanci uyruklu genç, hastaneye yegenini ziyarete geldigi otomobilinden 3 bin 700 TL’sini çaldirdi. Serada çalistigi 15 günlük emegini çaldiran genç büyük sok yasadi.

Hastaneye Yegenini Ziyarete Geldi, 3 Bin 700 TL'sini Çaldirdi
Olay, saat 16.00 sirasinda Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesi otoparkinda yasandi. Antalya’da yerlesik yasayan Suriye uyruklu 20 yasindaki Hasan Abdullah,07 MB 6074 plakali otomobiliyle hastanede tedavi gören agabeyinin kizini ziyarete geldi. Bir süre sonra otomobilinin yanina inen Abdulllah, camlarin açik ve içerinin karistirilmis oldugunu gördü. Içinde 3 bin 700 TL bulunan cüzdaninin da yerinde olmadigini gören genç, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri kamera ve parmak izi çalismasi yapti. Otomobilin bagajindaki kriko, bijon, yangin tüpü ve anahtar setinin de çalindigi belirlendi.

"Emegi gitti"

Serada çalisarak kazandigi parasini kaybetmenin üzüntüsünün yasayan Hasan Abdullah, “Dün aksam saatlerinde hastaneye geldim, burada küçük yegenim var yatiyor. Arabami buraya hastanenin otoparkina park ettim. Arabami kilitledim ama cami hafif açik biraktim, çok sicak olmasin diye. Biraz önce arabamin yanina geldim camini mahvetmisler. Içeriyi dagitmislar, cüzdanin içindeki 3 bin 700 TL’yi de çalmislar. Bagajdaki kriko, bijon anahtari, yangin söndürücü çantasini da çalmislar. Çantayi bos sekilde yakin bir yerde buldum. Bu para maasimdi. Serada çalistigim zaman bu parayi kazanmistim. Ziyarete geldim, onu da çaldirdim. 15 günlük emegim gitti” diye konustu.

Kaynak: İHA