Cep Telefonunu Kaptirdigi Kapkaççiya Bakakaldi
Adana’da motosikletli iki kisinin kaldirimda yürüyen bir vatandasin elindeki telefonu alip kaçmasi anbean görüntülendi.

Kapkaç ile birlikte soke olan Ahmet A., önce arkasina bakti, sonra da süphelilerin pesinden kostu. Motosikletli süpheliler, ara sokaga girerek izini kaybettirdi. Bu anlar bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Süpheliler bu olaydan saatler sonra bu kez de Seyhan ilçesi Türkocagi Mahallesi’nde yürüyen Gökhan A.’nin elindeki cep telefonunu alarak kaçti.
Il Emniyet Müdürlügü’ne giden Ahmet A. ile Gökhan A.’nin sikayeti üzerine Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Kapkaç olaylarinin yasandigi bölgelerdeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alan polis, motosiklet sürücüsünün Muhammed L. (21), cep telefonlarini çalan süphelinin ise Ibrahim S. (22) oldugunu tespit etti. Polis, saklandiklari adrese düzenlenen operasyonla süphelileri yakaladi.
Emniyete götürülen süpheliler, sorgularinda suçlarini kabul etti. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Muhammed L. ile Ibrahim S., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
