Safranbolu'da Üreten Eller Mutlu Yüzler

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde halkin yogun ilgi gösterdigi, farkli alanlarda açilan kurslarda vatandaslar üretmenin, dostlugun, paylasmanin mutlulugunu yasiyor.

Safranbolu'da Üreten Eller Mutlu Yüzler
Safranbolu Halk Egitim Merkezi’nde açilan kurslari ziyaret eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, egitim ögretim faaliyetlerinin sadece örgün egitimden ibaret olmadigini belirtti.

Her yas grubundan halkin talepleri dogrultusunda çok farkli alanlarda açilan kurslarla yaygin egitimde de basarili çalismalar yürüttüklerini ifade eden Gümüs, "Safranbolu Halk Egitim Merkezimizde 7’den 70’e her yastan insanimiza yiyecek içecek alanindan giyime, sanattan meslek edindirmeye varincaya kadar çesitli alanlarda açilmis olan kurslarla vatandaslarimiza hizmet veriliyor. Halk egitim kurslarimiz bir taraftan kursiyerlerimizin ilgi yetenek ve yeterliliklerin ortaya çikarilmasina, sosyallesmelerine katki saglarken diger taraftan da meslek edinmelerine, ev ve ülke ekonomisine katki saglamalarina imkan sunmaktadir. Medeniyetimizde egitimin yasi yoktur. Besikten mezara kadar insan ögrenmeye ihtiyaç duyar. Iste Halk Egitimi Merkezlerimiz bu ihtiyacin karsilandigi yerlerdir. Burada böylesine önemli ve anlamli bir hizmetin içinde yer alan yöneticilerimiz ile ögretmenlerimize özverili ve gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum. ’Ögrenmenin yasi yoktur’ diyerek heyecanla ve istekle kurslarimizdan istifade eden ve el emegi göz nuru eserler ortaya koyan kiymetli kursiyerlerimizi tebrik ediyor çalismalarinda kolayliklar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA