Üniversite Ögrencilerinden Miniklere Hijyen Egitimi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Iç Mimarlik Bölümü birinci sinif ögrencileri, Oguzeli Anaokulu’nda yüz yüze egitim gören minik ögrencilerin güvenilir ve hijyenik ortamda egitimlerini yürütmeleri amaciyla egitim vererek, dezenfektan, maske, kolonyadan olusan hijyen seti dagitti.

Üniversite Ögrencilerinden Miniklere Hijyen Egitimi
HKÜ Iç Mimarlik Bölümü birinci sinif ögrencileri, özellikle minik ögrencilerin, salgina karsi daha tedbirli olmalarini ve korunmalarini saglamak amaciyla; sosyal sorumluluk etkinligi kapsaminda, Oguzeli ilçesindeki anaokulunda egitim verdi ve hijyen seti dagitti.

Sosyal sorumluluk etkinligi kapsaminda salgin tedbirlerine dikkat çekerek minik ögrencilere faydali olmayi hedeflediklerini söyleyen Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü Ögretim Görevlisi Mehmet Vanlioglu, “Miniklerimize ve kiymetli ögretmenlerimize virüse karsi tedbirli olmalarini hatirlatmak ve okul hayatlarinda da yaninda oldugumuzu hissettirmek için egitim verdik ve hijyen kitlerini teslim ettik. Tüm ögrencilerimize okul hayatlarinda ve gelecekteki hayatlarinda saglikli, basarili ve mutlu günler diliyoruz” diye konustu.

Bu anlamli etkinligi gerçeklestirdikleri için mutlu olduklarini belirten Iç Mimarlik Bölümü birinci sinif ögrencisi Sinem Demir, örnek olacak baska etkinlikler gerçeklestirmek için çalisacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA