Cihangir'de Hirsizin Rahatligi Kamerada Açiklamasi Evi Soyup Garajdan Çaldigi Bisikletle Kaçti

Cihangir’de elinde semsiye ile bir binaya giren hirsiz, güpegündüz bisikleti çalarak binanin disina çikartti. Vatandaslarin anlamamasi için de kendi bisikletiymis gibi binip olay yerinden hirsiz rahatligiyla görenleri saskina çevirirken, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Cihangir'de Hirsizin Rahatligi Kamerada Açiklamasi Evi Soyup Garajdan Çaldigi Bisikletle Kaçti
Beyoglu Cihangir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bina sakini bir kisi sabah saatlerinde evinden çikarak isine gitti. Bu sirada elinde semsiye ve torba olan bir sahis, kapinin açik olmasini firsat bilerek rahat bir sekilde binanin içine girerek gezmeye basladi.

Binada bütün katlari gezen hirsiz, garaja girerek burada bulunan yaklasik 5 bin lira degerindeki bisikletle birlikte toplamda 2 bin lira degerinde olan çesitli markalarda ayakkabi, elektrikli matkap ve avuç taslama makinesini yaninda getirdigi torbaya doldurdu.

Bisikleti çaldi, dikkat çekmemek için kendininmis gibi binip yoluna devam etti

Bisikleti binadan çikartan hirsiz, sokakta olan vatandaslarin dikkatini çekmemek için kendi bisikleti gibi binerek yoluna devam etti. Aksam saatlerinde binaya geri gelen sahis, garajda bulunan bisikletini göremeyince güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyip polise haber verdi. Ihbar üzerine gelen polis ekipleri, yol üzerinde bulunan bütün binalarin güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyip hirsizi yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismalar sonucunda hirsiz polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Rahat tavirlari saskina çeviren hirsizlik anlari kamerada

Beyoglu’nda rahat tavirlarla hirsizin bisikleti çaldigi o anlar görenleri saskina çevirirken, yasanan hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, hirsizin elinde semsiye ve torba ile binaya girdigi ve daha sonra da çaldigi bisiklete binerek yoluna devam ettigi görülüyor.
Kaynak: İHA