Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?

Rekor kıran TV dizisi Sadakatsiz her Çarşamba seyirciyle buluşuyor. Sadakatsiz dizisinin bu çarşamba yayınlanmayacağını öğrenen dizinin hayranları final olup olmayacağını araştırırken, kötü haber geldi. Peki Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?
Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında her Çarşamba yayınlanıyor ve reyting rekorları kırıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi oyuncuların yer aldığı dizi bu hafta yayın akışında bulunmuyor. İzleyicilerin merakla beklediği dizisinin yayın akışında bulunmaması üzerine 'Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?' soruları araştırılmaya başladı. İzleyiciler bu soruların yanıtını ararken kötü haber geldi.

Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz Final Mi Yaptı?

Sadakatsiz dizisi 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yer almayacak. Dizinin yılbaşı nedeniyle kesintiye uğradığı bildirildi. Bu nedenle Sadakatsız'ın yeni bölümleri 5 ve 12 Ocak Çarşamba geceleri yayınlanmayacaktır.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz izleyiciler tarafından her hafta merakla bekleniyor. Ancak dizinin yeni bölümlerinin 5 ve 12 Ocak Çarşamba geceleri yayınlanmayacağı haberi seyircileri üzdü. Sadakatsiz dizisi final yapmadı. Henüz bir açıklama yapılmasa da yeni bölümünün 19 Ocak'ta yayınlanacağı öngörülüyor.

Sadakatsiz Final Mi Yaptı? Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Oldu?

Asya'nın Aras'ın evlilik teklifini kabul etmesi üzerine Ali'yle araları bozulur. Volkan ve Derin'in boşanma süreci ise iyice çıkmaza girer. Haluk'un Aras'ın geçmişine dair ketum tavrı ise diziye yeni bir soluk kazandırır.