Barismak Için Geldi, Kafe Çikisinda Silahla Vuruldu

Antalya’nin Konyaalti ilçesinde bir kisi, barismak için geldigi kafeden ayrilirken iddiaya göre arkadasinin tabancasindan çikan kursunla agir yaralandi.

Barismak Için Geldi, Kafe Çikisinda Silahla Vuruldu
Edinilen bilgiye göre olay, saat 20.15 siralarinda Hurma Mahallesi 252. Sokak’ta meydana geldi. Aralarinda husumet bulunan Enver N. (39) ile Telman F. (35), arkadaslarinin tavsiyesiyle barismak için kafede bir araya geldi. Yaklasik yarim saat konusan ikili daha sonra disari çikti. Telman F., iddiaya göre aracina binecegi esnada kafe önündeki Enver N’ye tabancayla ates etmeye basladi.

Kafasina ve karnina iki kursun isabet eden Enver N. yere yigildi. Olayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan Enver N, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirildi. Sokagi araç ve yaya girisine kapatan polis ekipleri, olay yerinde 4 mermi kovani ve bir biçak buldu. Olay Yeri ve Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismasinin ardindan yol trafige açildi.

Olay yerinden otomobille kaçan Telman F. Kemer ilçesinde yakalanirken, yaralinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA