Baskan Sögüt, Gençlerle Bir Araya Geldi
Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, gençlik bulusmalari kapsaminda Körfez Emlak Konut Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencileriyle bir araya geldi.

"Kütüphane çalismamiz olacak"
Gençlerin zararli aliskanliklar basta olmak üzere bagimliliktan uzak durmalari için spor, sanat ve kültür noktasinda adimlar attiklarini belirten Sögüt, "Sizlere bunun kötü taraflarini iyi anlatmamiz gerekiyor. Bunun disinda sizlerin de kendinizi iyi yetistirmeniz önemli. Günümüz iletisim çagi olmakla birlikte sizleri iyi yetistirmek aslinda gelecegin Türkiye’sine yatirim yapmak demektir. Gençlerimiz için birçok proje hayata geçiriyoruz. Ögrencilerimizin faydalanacagi en güçlü projelerden birisi de kütüphane çalismamiz olacak. Sarniç Han Is Merkezi’nin en üst katinda; Körfez manzarali 1.000 metrekare kapali alani olan; her yas grubuna hitap edecek kütüphanemizde ihale asamasinda. Çok güzel de bir kafe olacak içerisinde" dedi.
"Asla kopmayin"
Baskan Sögüt, gençlerin dijital dünya içinde yer almasinin önemli oldugunu ama gerçek hayattan da kopmamalari gerektigini belirterek, "Sizleri daha iyi gelecege hazirlamak için bizler var gücümüzle çalisiyoruz. Sizleri biraz olsun sanal alemden uzaklastirabilirsek ne mutlu bize. Bunun zorlugu ile karsi karsiyasiniz ve hayatinizi da etkiliyor. Tamam hayatinizdan çikartmayin; dijital bir hayatiniz mutlaka olsun ama gerçek hayattan asla kopmayin" dedi.
Baskan Sögüt, konusmasinin ardindan gençlerin sorularini cevapladi.
