Kardan Adami Dövüp Kampanyayi Erken Bitirdiler

Denizli’de bir mobilya magazasini önüne dikilen ve eriyip gidine kadar indirip yapilacagi duyurulan kardan adami tekme tokat deviren gençler, basini da alip yanlarinda götürdü.

Kardan Adami Dövüp Kampanyayi Erken Bitirdiler


Olay, dün aksam saatlerinde Denizli’nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvari’nda faaliyet gösteren San Mobilya isimli is yerinde meydana geldi. Son 10 yilin en yogun kar yagisinin yasandigi Denizli’de, kent merkezinde de kalindigi 15 santimetreyi bulan kar nedeniyle bir kampanya düzenleyen magaza, bu sayede satislarini artirmayi hedefledi. Is yerinin önüne büyük bir kardan adam yapan firma yetkilileri, sosyal medyadan da kardan adam eriyinceye kadar tüm ürünlerde indirim yapilacagini ilan etti.

Kardan adam ayakta kaldigi sürece devam edecek olan kampanya, kimligi belirsiz 3 genç tarafindan sabote edildi. Aksam saatlerinde is yerinin önünden geçerek tekme tokat saldirdiklari kardan adami deviren gençler, kardan adamin kopan basini da yanlarina alip götürdü. Sabah magazayi açmak için geldiklerinde kardan adamin devrildigini gören isletmeci, güvenlik kamerasini isleyip bunu gençlerin yaptigini görünce daha da üzüldü.

Uzun yillar sonra kent merkezinde de her yeri kaplayan kar nedeniyle ulasimda yasanan aksamalarin kendilerini de olumsuz etkiledigini belirten magaza müdürü Kemal Diliballi, “Denizli’ye uzun yillar sonra bu kadar çok kar yaginca biz de bir kampanya yapalim istedik. Bu kampanya için magazamizin önüne kardan adam yaptik. Kardan adam eriyinceye kadar ürünlerimizde yüzde 20 indirim yapacagimizi duyurduk. Bu karda kista insanlar araçlariyla olamasa dahi yürüyerek gelerek kampanyamiza katildilar. Kampanya çok da güzel devam ediyordu. Lain dün aksam 21.00 siralarinda, kimsenin günahini almak istemiyorum ama gelip kardan adamimizi yiktilar. Kafasini koparmislar, çok üzüldük” dedi.

Kaynak: İHA