AK Parti Giresun Milletvekili Aydin Dereli'de Incelemelerde Bulundu

Cumhurbaskani Recep Erdogan’in 29 Ocak’ta gelmesi beklenen Giresun’un Dereli ilçesinde AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, afet konutlarinda incelemelerde bulundu.

AK Parti Giresun Milletvekili Aydin Dereli'de Incelemelerde Bulundu
Giresun’da 22 Agustos 2020 tarihinde yasanan sel afetinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, beraberinde bulunan Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, Dereli Belediye Baskani Zeki Senlikoglu ve DSI Genel Müdürü Kaya Yildiz ile incelemelerde bulundu.

Yapilan afet konutlari ve isyerleriyle ilgili degerlendirmelerde bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, “Afetzedeler için insa edilen konut ve is yerlerinin yapiminda son asamaya gelindi. Adeta yeni bir Dereli insa edilmis. Isyerleri ve konutlarin hak sahipleri belirlendi. Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelmesini bekledigimiz Cumhurbaskanimiz tarafindan konut ve isyerleri teslim edilecektir. Biz de son durumlari bizzat gelerek yerinde görmek istedik. O çarpik yapilasmalarin yerine modern bir Dereli gördük. O yasanan afeti Allah bir daha kimseye yasatmasin. Dereli ilçemizin bu hale gelmesinde basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere emegi geçen tüm yetkililerimize tesekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA