Gaziantep Araban Karayolu Ulasima Yeniden Açildi

Gaziantep’te 2 gündür etkili olan kar yagisi nedeniyle ulasima kapanan Araban-Gaziantep karayolu, karla mücadele ekiplerinin yogun çalismasi sonucu yeniden trafige açildi.

Gaziantep Araban Karayolu Ulasima Yeniden Açildi
Gaziantep’te 2 gündür aralikla yagan kar nedeniyle kapanan Araban-Gaziantep karayolu ekiplerin saatler süren kar küreme çalismalari sonucu yeniden trafige açildi. Kent merkezi ve kirsalindaki mahallerin kapanan yollarinda ise kar temizleme çalismalari sürüyor.

Yollarin açildigini sosyal medya hesabindan duyuran Araban ilçesi Kaymakami Ömer Sevgili, "Kar yagisi durmus olup Araban-Gaziantep Karayolumuz trafige açilmistir. Bugün ve yarin, merkez ve tüm köy yollarimizin kardan temizlenerek açilmasini bekliyoruz. Bu yogun kar Araban’imiza çifçilerimize bereket getirecektir insallah. Ayrica bugünün kahramanlari olan acil hastalara müdahale eden jandarma, ilçe belediye, emniyet ve saglik personellerimizi alkisliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA