Sarhos Kadinin Kullandigi Araç Içindeki 3 Çocuguyla Ile Birlikte Çukura Düstü

Meksika’da alkollü araç kullanan kadin kaza sonrasi el frenini çekmeyi unutunca 3 çocuguyla birlikte otomobilini çukura düsürdü. Kadin, güvenlik güçleri tarafindan gözaltina alinirken çocuklarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.



Meksika’nin Baja California eyaletindeki Tijuana sehrinde yasanan olayda alkollü oldugu ögrenilen bir kadin, aracini park etmeye çalisirken baska bir araca çarpti. Durumu kontrol etmek için aracindan inen kadin el frenini çekmeyi unutunca araç, içerisindeki üç çocuguyla birlikte hareket etti. Kadin aracinin hareket ettigini fark edince durdurmaya çalissa da aracinin çukura düsmesine engel olamadi. Yasanan olay ise bir evin güvenlik kamerasina yansidi. Kazanin ardindan olay yerine gelen güvenlik güçleri, kadini olayla ilgili sorgulamak istedi. Ancak kadin, memurlar ile tartismaya baslayinca gözaltina alindi.

Polis, alkollü oldugu tespit edilen kadin hakkinda sorusturma baslatildigini bildirirken, araçta bulunan üç çocugun ise kazada yara almadan kurtuldugunu açikladi.

Kaynak: İHA