Kastamonu'da FETÖ'ye Bir Darbe Daha Açiklamasi 2 Tutuklama

Kastamonu’da, FETÖ/PDY silahli terör örgütüne üye olmaktan haklarinda 7 yil ve 6 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 2 kisi, jandarma ekipleri tarafindan yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Kastamonu'da FETÖ'ye Bir Darbe Daha Açiklamasi 2 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan Tasköprü ilçesinde baslatilan ve FETÖ/PDY silahli terör örgütünün finansmani ve yeniden yapilanmasini önlemek amaciyla yürütülen operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Kastamonu Il Jandarma Komutanligi Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan aralarinda DEVA Partisi Kastamonu Il Baskaninin da bulundugu 3 kisi önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltina alinmisti. Jandarma Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerinin yaptigi çalismalar ve elde ettigi bilgiler dogrultusunda Kastamonu il merkezinde iki ayri operasyon daha düzenlendi.

Operasyonlar neticesinde FETÖ/PDY silahli terör örgütüne üye olduklari gerekçesi ile 7 yil hapis cezasi ile aranan ihraç eski ögretmen I.T. (39) ile 6 yil hapis cezasi ile aranan ihraç eski ögretmen E.Ç. (40) isimli sahislar yakalanarak gözaltina alindi.

Jandarma Komutanligindaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahislar tutuklandi.
Kaynak: İHA