Aracin Havalandirma Sistemini Koli Bandiyla Kapatip 6 Piknik Tüple Intihara Kalkisti, Polisi Alarma Geçirdi

Antalya’da ailevi sorunlar nedeniyle bunalima girdigi iddia edilen kadin, otomobilinin içine koydugu 6 piknik tüpü ile intihar girisiminde bulundu. Polisler tarafindan eyleminden vazgeçirilen kadinin, gazi açtigi ve aracin içinin hava almamasi için havalandirma sistemini koli bandi ile kapattigi görüldü.

Aracin Havalandirma Sistemini Koli Bandiyla Kapatip 6 Piknik Tüple Intihara Kalkisti, Polisi Alarma Geçirdi
Edilen bilgiye göre, olay, Konyaalti Beach Park içindeki polis noktasinin karsisindaki otoparkta meydana geldi. Ailevi problemleri nedeniyle bunalima girdigi ileri sürülen 38 yasindaki Ö.E içinde 6 adet piknik tüpü bulunan 42 FKF 78 plakali otomobille otoparka geldi. Otoparkin ortasinda kalan araci gören vatandaslar süphelendi ve durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla bölgeye gelen polis, aracin direksiyonunda bulunan kadinla diyalog kurmaya çalisti. Araçta gazlari açik sekilde 6 piknik tüpü oldugunu farkeden polis genis güvenlik önlemi aldi ve itfaiye ekiplerinden destek istendi. Ö.E’nin otomobilin klima havalandirma istemlerini de bantla kapattigi görüldü.

Bayan polis memurlarinin da araya girmesiyle Ö.E, eyleminden vazgeçirildi ve yakindaki polis noktasina götürüldü.Tüpler ise araçtan alinarak gazi kapatildi. Sandalyeye oturan kadinin bir hayli bitkin oldugu ve saglik ekiplerinin tedavi istegini kabul etmedigi görüldü.

Yaklasik 20 dakikalik çalismanin ardindan Ö.E, tedaviyi kabul etti ve ambulansla hastaneye kaldirildi. Otomobilde inceleme yapan polis, disari çikarilan tüpleri yeniden araca koydu. Araçta birde mektup oldugu görüldü.

Polis araci güvenli noktaya parketti ve daha sonra olay yerinden ayrildi.
Kaynak: İHA