13 Aracin Lastiklerini Kesen Sahis Psikiyatriye Sevk Edildi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde sevgisiyle tartisip öfkelendikten sonra biçakla park halindeki 13 aracin lastiklerini keserek, 1 aracin kaputuna isminin ve soyadinin bas harflerini yazan süpheli Emre U.(32)’nin psikiyatri bölümüne yatirilmasina karar verildi.

13 Aracin Lastiklerini Kesen Sahis Psikiyatriye Sevk Edildi
Olay gece 02.00 siralarinda Süleymaniye Mahallesi Bahçe sokakta meydana geldi. Sevgilisi ile tartisan Emre U.(32), elindeki biçakla sokaktaki park halinde olan 13 aracin lastiklerini kesti. Öfkesi dinmeyen genç, bazi araçlari da çizip, isim ve soyadinin bas harflerini aracin kaputuna yazdi. Olayi o sirada gören bir vatandas, polise haber verdi. Polis ekipleri, süpheliyi kiskivrak yakaladilar.

Araçlarini Gören Sürücüler Soke Oldu

Sabah disariya çikan araç sahipleri, araçlarin lastiklerinin kesildigini görünce soke oldular. 13 aracin sahibi de süpheliden sikayetçi oldular.

Magdur olan vatandas Orhan Yalçin, " Gece gelmis, 12 adet arabaya zarar vermis. Bütün lastiklerimizi kesmisler. Aracimin sol 2 lastigini dogramislar. Arkadaslarin lastiklerini kesmisler. Sabah saat 07.00’de emniyetten aradilar ve araçlarimizin lastiklerini kestiklerini söylediler. Bilgimiz olup olmadigini sordular. Bazi araçlara ‘E’ harfini yazmislar. 10 bin liranin üzerinde zarar var. Sokakta caddede kimseyle bir sorunumuz yok. Yapan sahsin yakalandigini söylüyorlar" dedi.

Adliyeye sevk edildi

Süpheli Sorgulamanin ardindan adliyeye sevk edildi. Süpheli, mahkeme tarafindan Bursa Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesinin psikiyatri bölümünde 5 hafta gözlem altinda tutulmasina karar verildi.

Sahis, polis nezaretinde Bursa’ya götürüldü.
Kaynak: İHA