Zabitadan Son Kullanim Tarihi Geçmis Ürün Denetimi

Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde gida ürünü satan is yerlerini denetleyen zabita ekipleri, son kullanma tarihi geçmis 3 bin 659 ürüne el koyarak imha etti.

Zabitadan Son Kullanim Tarihi Geçmis Ürün Denetimi
Sahinbey Belediyesine bagli Zabita Müdürlügü ekipleri, halk sagligini ön planda tutan gida denetimleri kapsaminda market ve bakkallardaki son kullanma tarihleri geçmis ürünlere imha edilmek üzere el koydu. Zabita ekiplerinde 23 is yerlerine yapilan denetimde 3 bin 659 adet son kullanma tarihi geçmis gida ürünü tespit edildi. El konulan ürünler imha edildi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, zabita ekiplerinin vatandasin sagligi için gece gündüz çalistigini belirterek, “Sahinbey Belediyesi zabita ekiplerimiz denetimlerini araliksiz bir sekilde sürdürmeye devam ediyor. Halkimizin sagligi ve huzuru için özellikle gida ürünü satan is yerlerinde yapilan denetimler sonrasinda son kullanma tarihi geçmis ürünler ele geçirilmistir. 23 is yerinde yapilan denetimler sonrasinda son kullanma tarihi geçmis 3 bin 659 adet ürüne imha edilmek üzere el konuldu. Bu ürünleri satan is yerlerine de gerekli yasal islem yapilmistir. Halkimizin sagligi ve huzuru için Sahinbey Belediyesi olarak denetimlerimizi sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA