Battalgazi'deki Hizmet Ve Yatirimlari Yerinde Görüyorlar

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Ramazan Toptas, oda üyeleri birlikte 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan geride kalan 2.5 yillik zaman zarfi içerisinde medeniyetin kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen proje alanlarini gezerek, bu hizmet ve yatirimlarin bas mimari Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini iletti.

Battalgazi'deki Hizmet Ve Yatirimlari Yerinde Görüyorlar
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatiyla Battalgazi Belediyesi tarafindan düzenlenen hizmet ve yatirim gezileri devam ediyor. Araliksiz olarak 4 aydir devam eden gezi turu kapsaminda Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Ramazan Toptas ve oda üyeleri, Battalgazi’deki yatirimlari üstü açik tur otobüsüyle yakindan tanima firsati buldu. Gezi turuna katilan Oda Baskani Toptas ve üyeler, ilçedeki yatirimlara hayran kaldi. Bu hizmet ve yatirimlarin bas mimari Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e özel olarak tesekkürlerini ileten Oda Baskani Toptas, Battalgazi’de yasayan vatandaslarin çok sansli olduguna dikkat çekti. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’de gezi sonunda katilimcilar ile bir araya gelerek, istisarelerde bulundu.

Kuaförlerden Baskan Güder’e övgüler

Battalgazi’deki vizyon projeleri yerinde görmenin çok farkli oldugunun altini çizen Selma Alakas isimli kuaför, “Öncelikle Battalgazi Belediyesine ve bu gezinin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Baskanimiz Osman Güder’e ise bu yatirimlarindan dolayi sükranlarimi sunuyorum. Her sey çok güzeldi. Birbirinden kiymetli bu yatirimlari yerinde görmek lazim, disaridan duymakla olmazdi. Özellikle Ispendere Sifali Içmeleri çok güzeldi. Insallah buraya çokta gelecegim” derken, Saim Abaygil isimli kuaför ise, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, ilçede güzel çalismalar yapmis. Battalgazi’nin çehresi degismis. Yesilçam Sosyal Tesisleri muazzam olmus. Battalgazi sehir merkezini kapsayan bir alandir. Yapilan tüm yatirimlarda en ince detaylara kadar dikkat edilmis. Sehit Fevzi Mahallesindeki dönüsüm çalismasini ise takdire sayan buluyorum. Baskanimiza ve ekibine kolayliklar diliyorum” seklinde konustu.



“Battalgazi’nin çehresi her geçen degisiyor”

Düzenlenen gezi için Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini ileten Malatya Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Ramazan Toptas, “Yasadigimiz deprem ve 2 yildir devam eden pandemi nedeniyle Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ile bir araya gelemedik. Ahilik haftasinda bir etkinlik yaparak baskanimizi davet etmeyi düsündük. Fakat baskanimiz bize jest yapti ve o bizi davet etti. Tüm katilimcilarimiz adina kendisine tesekkür ediyorum. Battalgazi gerçekten eski Battalgazi degil artik. Battalgazi’nin her geçen gün çehresi degisiyor. Güzel yatirimlar ve projeler kazandiriliyor. Baskanimizin ve ekibinin emegine saglik” ifadelerini kullandi.

“Bu ilçeyi sahipleri ile birlikte yönetiyoruz”

Battalgazi’nin sorunlarini iyi bildikleri ve yatirimlarini istisare kültürüne üzerine yaptiklarini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Sunu ifade etmistik; bir yer ancak oranin sahipleri ile beraber yönetilir. Bir yerin sahiplerinin düsünceleri, yöneticiler için her zaman önemlidir. Yöneticilerin kulak vermesi gereken bir söz bence. ‘Akilli insan, baskasinin da aklini kullanip yol yürüyen insandir. ’Biz yöneticilerde böyle olmaliyiz. Göreve geldigimiz bu yana zor bir süreci hep beraber yasadik. Deprem, pandemi, ekonomik darbeler gibi süreci yasadik. Bu süreç bizleri de ciddi anlamda etkiledi ama bizler hizmetlerimizde dur durak bilmedik. Hizmetlerimizi istisare kültürü ile gerçeklestirdik. Battalgazi’mizin sorunlari biliyoruz ve dersimize iyi çalistik. Vatandaslarimizin ihtiyacina cevap verebilecek yatirimlari ilçemiz ile bulusturduk. Hayata geçirdigimiz yatirimlarimizla ilçemizdeki gelismislik farkini ortadan kaldirdik. Bizler ne kadar anlatirsak anlatalim, gezip görmek daha kalici oluyor. Bence en reklam, insanlarimizin bizzat görmesidir. Pandemi sürecinde esnaflarimizin her daim yaninda olduk ve 8 binden fazla alanda dezenfeksiyon islemi gerçeklestirdik. 2.5 yillik zaman zarfi içinde 62 bin ailemize yardimda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaslarimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Biz istiyoruz ki; sizlerin de bizlere verecegi bir karne olsun. Bizlere oy veren insanlarin yüzlerini agartmak istiyoruz ve Allah’in rizasini kazanalim istiyoruz. Bugün ki gezimize istirak ettiginiz ve çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA