Sincan Belediyesi Çiftçilerin Yüzünü Güldürüyor

Sincan Belediyesi üreticilere bugday tohumu desteginde bulunuyor. Sincanli çiftçilere yüzde 75 hibeli yerli ve milli bugday tohumu verilecek. Üreticilerin tohum desteginden faydalanabilmeleri için Sincan Belediyesi internet adresi üzerinden basvuru yapmalari gerekiyor.

Sincan Belediyesi Çiftçilerin Yüzünü Güldürüyor
Sincan Belediyesi üreticilere can suyu olacak çok önemli bir destekte bulunuyor. Ilçede tarimsal üretimi desteklemek, çiftçilere katki saglamak amaciyla kollari sivayan Sincan Belediyesi, tohum desteginde bulunacak.

Yüzde 75 hibeli yerli ve milli bugday tohumu verilecek

Sincanli üreticiler yüzde 75 hibeli yerli ve milli bugday tohumu desteginden faydalanabilecek. Bugday tohumu almak isteyen çiftçilerin “ https://ulakbel.sincan.bel.tr/WebBasvuru/bugday ” internet adresinden basvuru yapmalari gerekiyor.

Tohum destegi almaya hak kazananlar kura ile belirlenecek

Sincan’da çiftçilik yapan ve ÇKS belgesine sahip olan üreticilerin basvurulari kabul edilecek. Çiftçilerin özellikle ÇKS belgelerini sisteme yüklemeleri gerekiyor. Aksi halde basvuru kabul edilmeyecek. Basvurular arasindan kura sonucu belirlenen çiftçiler tohum destegi almaya hak kazanacak. Basvurular 1 Eylül 2021 tarihi gecesine kadar yapilabilecek.
Kaynak: İHA