Hamile Kadini Tabancayla Vuran Zanli, Evinde Kanepenin Altina Kazdigi Çukurda Yakalandi

Manisa'nin Saruhanli ilçesinde geçen ay evinin balkonundaki hamile kadini tabancayla yaralayan süpheli, evinde kanepenin altina kazdigi çukurda yakalandi.

Dilek Mahallesi'nde yasayan 31 yasindaki Meltem Artin'in 27 Temmuz'da evinin balkonunda otururken silahli saldiriya ugramasinin ardindan firari süpheli Gökhan K'nin (40) yakalanmasi için çalisma baslatan Dilek Jandarma Karakol Komutanligi ekipleri, bir ay süren takip sonucunda zanlinin daglik arazilerde kaldigini tespit etti.

Daha sonra süphelinin kilik degistirerek konutuna geldigini tespit eden jandarma ekipleri, eve yapilan operasyonda Gökhan K'yi bulamadi.

Daha önce de hakkinda yakalama karari bulunan süpheliyi, evindeki bir kanepenin altina kazdigi gizli bölmede yakalayan jandarma ekipleri, evdeki kanepelerin altini yeniden kontrol etti.

Süpheli Gökhan K. bu kez, ayni evdeki bir diger kanepenin altina kazilan ve üzeri haliyla örtülen çukurun içinde olayda kullandigi ruhsatsiz tabancayla birlikte yakalandi.

Gözaltina alinan süpheli, karakoldaki islemlerin ardindan "Atesli silahla kasten yaralama, konut dokunulmazligini ihlal ve mala zarar verme" suçlarindan nöbetçi hakimlige sevk edilecek.

- Olay

27 Temmuz'da Dilek Mahallesi'nde yasayan Gökhan K. (40), henüz bilinmeyen nedenle evinin balkonunda bulunan Meltem Artin'a (31) tabancayla ates etmis, yaralanan ve hamile oldugu ögrenilen kadin Akhisar Mustafa Kirazoglu Devlet Hastanesinde tedaviye alinmisti.

Yarali kadinin hamile olmasi nedeniyle vücudundaki kursun çikarilamamisti.

Kaynak: AA