Türkiye'yi Temsil Eden Aydinli Gençler Destek Bekliyor

Stockholm Gençler Su Ödülü Yarismasi’nda Türkiye’yi temsil eden Aydin Fen Lisesi ögrencileri Ali Semih Ural ve Kaan Uz, vatandaslarin destegini bekliyor.

Türkiye'yi Temsil Eden Aydinli Gençler Destek Bekliyor


DSI Genel Müdürlügü ile Stockholm Su Enstitüsü (SIWI) arasinda imzalanan anlasma kapsaminda 2021 Stockholm Gençler Su Ödülü Yarismasi’nda Türkiye’yi temsil eden Aydinli gençler, vatandaslarin destegini bekliyor. DSI Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen 2021 Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarismasi’nda Türkiye birincisi olan Aydin Fen Lisesi ögrencileri Ali Semih Ural ve Kaan Uz, Stockholm Junior Water Prize’da (Stockholm Gençler Su Ödülü) ülkemizi temsil etmeye hak kazandi. 39 ülkenin katildigi yarismanin sunumu Aydinli gençler tarafindan yapilirken People’s Choice Award (Halkin Seçimi Ödülü) için yapilacak olan oylama da basladi.

Birincinin halk oylariyla belirlenecegi yarismada finale kalan Aydinli gençler halk oylamasi için vatandaslarin destegini bekliyor. Gençlerin projelerine destek vermek isteyen vatandaslar https://www.watertank.se/voting/ linkine giderek arama kismina “pressure” yazip projeyi bulduktan sonra, e-mail adresini girip oylama yapilabilecek. Oylama Agustos’un ilk iki haftasi boyunca devam edecek.
Kaynak: İHA