Manisa'da Feci Kaza Açiklamasi 4 Ölü, 5 Yarali

Manisa’nin Salihli ilçesinde isçi servis minibüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 4 kisi öldü, 5 kisi yaralandi.

Manisa'da Feci Kaza Açiklamasi 4 Ölü, 5 Yarali


Kaza, Salihli-Alasehir yolu kantar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alasehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan Çetinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikmasi sonucu serit degistirerek, karsi yönden gelen Ismail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakali isçi servis minibüsüne çarpti. Çarpmanin etkisi ile otomobil yol kenarindaki üzüm bagina uçarken, minibüs ise yol kenarina devrildi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Can pazarinin yasandigi kazada 3’ü olay yerinde olmak üzere 4 kisi hayatini kaybetti.

Kazada 2 sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hayriye Çetinkaya (61) ve minibüsteki yolculardan Mahmut Bozkurt hayatini kaybetti. Kazada yaralanan Ahmet Can K., Osman A., Emre K., Emrah A. ve Ibrahim E. olay yerindeki saglik ekipleri tarafindan ilçedeki hastanelere kaldirildi. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA