Bursa'da Çay Ocagina Silahla Ates Açildi Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Bursa’da otomobil ile bir çay ocaginin önüne gelen süpheliler, çay ocagina dogru ates açti. Silahli saldirida çay ocaginda bulunan 1’i agir 2 kisi yaralandi.

Bursa'da Çay Ocagina Silahla Ates Açildi Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Silahli saldiri, Bursa’nin merkez Yildirim ilçesine bagli Yediselviler Mahallesi’nde bulunan çay ocaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz kimligi tespit edilemeyen kisi veya kisiler tarafindan henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi bir çay ocagina kursun yagdirildi. Çay ocaginda bulunan Ö.A. ile müsteri olan S.D. kursunlarin isabet etmesi sonucu yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali Ö.A. ve S.D.’yi Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilardan S.D.’nin hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi. Güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri otomobil ile kaçan süphelilerin pesine düstü.

Öte yandan, güvenlik kameralarina yansiyan görüntüde ise açilan ateste sans eseri kaldirimdan geçen 3 yayanin ve motosiklet sürücüsünün yara almadan kurtuldugu görüldü.

Kaynak: İHA