Ilk Doz Asida Yüzde 75'I Asan Ardahan'da 'Düsük Riskli Il' Sevinci

Ardahan Il Saglik Müdürü Dr. Erkan Özdemir, kentte ilk doz asida yüzde 75'e ulasilmasina iliskin, "Vatandasimiz bize destek olsun yeter ki. Istenince bu güzel sonucu elde edebiliyoruz. Bunun sevincini yasiyoruz." dedi.

Özdemir, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Saglik Bakani Fahrettin Koca'nin Ardahan, Çorum ve İçel'in düsük riskli iller arasinda yerini aldigini duyurdugunu söyledi.

Özdemir, ancak söz konusu durumun kentte rehavete sebebiyet vermemesi gerektigine isaret ederek Ardahan'da hedeflerin asisiz kimseyi birakmamak oldugunu vurguladi. Ayni hiz ve ayni performans ile çalismalari sürdüreceklerini belirten Özdemir, sunlari kaydetti:

"Vatandasimiz bize destek olsun yeter ki. Istenince bu güzel sonucu elde edebiliyoruz. Bunun sevincini yasiyoruz. Tek gayemiz Ardahan'da sifir vaka. Çocuklarimiz okullarina gitsin, bizler normal hayata dönelim. Bunu istiyoruz. Bu sonuç tabii hakkimizdir. Bu da ancak bu sekilde olur, yani herkesin üzerine düseni yapmasiyla olur. Maske, mesafe ve temizligin yani sira asimizi olacagiz."

Özdemir, söz konusu sonuca ulasmada emegi olan Vali Hüseyin Öner, saglik personeli ve diger kurumlara tesekkür ettigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA