Denizde Çirpinan Genç, Bogulmak Üzereyken Kurtarildi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde denizde bogulma tehlikesi geçiren genci, sahildeki vatandaslar kurtardi.

Denizde Çirpinan Genç, Bogulmak Üzereyken Kurtarildi


Olay, Gümbet Mahallesi’nde ögle saatlerinde Dolgu Alani mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren 22 yasindaki S.A. isimli genç, bir süre sonra denizde çirpinmaya basladi.

Genci fark eden sahildeki tatilciler ve bölgedeki bir otelin personeli, gencin yardimina kostu. Vatandaslar tarafindan kiyiya getirilen gencin cigerlerine giren su bosaltilarak 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istendi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri nefes aldigi görülen S.A.ya müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldirdi.

Hastanede tedavi altina alinan ve hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilen gencin, Dolgu Alani mevkisinde faaliyet gösteren bir otelde çalistigi ögrenildi.
Kaynak: İHA