Milletvekili Türkmen, 'Devrek Yolunu 2023'Te Bitirecegiz'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, istisare toplantisinda proje ve çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Milletvekili Türkmen, 'Devrek Yolunu 2023'Te Bitirecegiz'
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Teskilatinda düzenlenen istisare toplantisinda partililerle bir araya geldiler.

Ülke gündemine iliskin açiklamalarda bulunan Milletvekilleri, yerel gündemde de merak edilen sorulari yanitladi. Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, fakülte ile ilgili son durumu paylasti. Türkmen açiklamasinda, “Üniversitemizin yeri her seyi hazir, hayirseverler de hazir. Fakülteler de kuracagiz, ilk etapta bir fakülte verecegiz. Kisa zamanda askeri güvenlik bölgesinden de çikarildi. Projesi yapildi. Ihtiyaç varsa ilerde üniversite kurulur biz bunu destekleriz. Zonguldak’imizda 2 tane devlet üniversitesi olsun, özel üniversite olsun. Son asamaya geldi.” Ifadelerini kullandi. Hangi fakültelerin gelecegi konusunda isim vermeyen Türkmen, “Dogru olan, islevi olan, iyi olan fakülteler gelecek. Fen Bilimleri fakülteleri gelecek. Insallah temellerini atacagiz” dedi.

Eregli - Devrek yolu ile ilgili de degerlendirmelerde bulunan Milletvekili Türkmen açiklamasinda sunlari söyledi:

“Devrek yolunu bakanimiz ile görüstük. 2023 yilina Allah nasip ederse Devrek yolunu biz bitirecegiz. O vadi çok güzel bir vadidir, hayran oldugumuz bir vadidir. Insallah bu yolu bitirince orada piknik yapariz.”
Kaynak: İHA