Sinop'taki Konaklama Tesislerinde Doluluk Orani Yüzde 70'E Yaklasti

Sinop Kültür ve Turizm Dernegi Baskani Ahmet Çobanoglu: 'Bayram tatili öncesi rezervasyon yaptiranlarin sayisi önemli bir noktaya ulasmis durumda. Bizim beklentimiz yine yüzde 100'lük doluluk oranina ulasmak'

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Sinop'ta, Kurban Bayrami tatili öncesi konaklama tesislerindeki doluluk orani yüzde 70'e yaklasti.

Özellikle bayram tatillerinde bölgenin en çok ziyaretçi agirlayan kentlerinden biri olan Sinop'ta, yapilan rezervasyon sayisinin her geçen gün artmasi turizmcileri memnun etti.

Sinop Kültür ve Turizm Dernegi Baskani Ahmet Çobanoglu, AA muhabirine, yine bir bayram tatili öncesi Sinop'a yogun bir ilgi oldugunu söyledi.

Temmuz ayi ile baslayan ilginin, bayram tatilinin yaklasmasiyla daha da arttigini vurgulayan Çobanoglu, "Tatil öncesi konaklama tesislerimize yogun sekilde rezervasyon yapiliyor." dedi.

Çobanoglu bu durumun turizmciler olarak kendilerini memnun ettigine isaret ederek, söyle konustu:

"Kentimize olan ilginin her yil artarak devam etmesi, memnuniyet verici. Bayram tatili öncesi rezervasyon yaptiranlarin sayisi önemli bir noktaya ulasmis durumda. Bizim beklentimiz yine yüzde 100'lük doluluk oranina ulasmak. O nedenle gelecek misafirlerimize uyarimizi yapiyoruz. Kesinlikle rezervasyon yaptirsinlar. Aksi takdirde yer bulmada sikintilar yasaniyor. Geçmis yillarda maalesef böyle sorunlarla karsilastik."

Tesislerin Kovid-19 tedbirlerine uyarak misafirlere en iyi hizmeti vermeye çalisacagini belirten Çobanoglu, vatandaslardan da kurallara uymalarini istedi.
Kaynak: AA