Sahte Içki Kabusu Büyüyor, Ölü Sayisi 12 Oldu

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde 24 Haziran 2021 tarihinde ortaya çikan sahte içki kabusu her geçen gün daha büyüyor. Çorlu Devlet Hastanesi’nde yogun bakim ünitesinde tedavileri süren Vedat Bektas ile Ahmet Ataman’in da hayatini kaybetmesi ile ölenlerin sayisi 12’ye yükseldi.

Sahte Içki Kabusu Büyüyor, Ölü Sayisi 12 Oldu
24 Haziran 2021 tarihinde 4 kisinin zehirlenme süphesi ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne basvurmalari ve bu kisilerin içtikleri içki nedeniyle hastanelik olduklarini söylemeleri ile ortaya çikan sahte içki kabusunda ilk olarak Pakistan uyruklu bir kisi yasamini yitirmisti. Ardindan Emin Kircaali, Sadik Usal, Altug Oktay, Turan Vardi, Nurcihan Engin, Remzi Zabinoglu, Levent Engin, ve Hasan Nisanci hayatlarini kaybetmislerdi. Yogun bakim ünitesinde tedavileri süren Vedat Bektas (25) ile Ahmet Ataman (59) adli kisilerin de hayatlarini kaybetmesi ile sahte içki kabusunda ölenlerin sayisi 12’ye yükseldi.

Tekirdag Il Saglik Müdürlügü’nden alinan bilgilere göre 2’si entübe toplamda 7 kisinin hastanelerdeki tedavileri ise sürüyor.

Olayla ilgili olarak Çorlu ve Tekirdag polisinin gerçeklestirdigi operasyonlar çok miktarda sahte içki ile sahte içki yapiminda kullanilan malzemeler ele geçirilmis sahte içkileri piyasaya sürdügü degerlendirilerek gözaltina alinan toplam 6 kisi sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmislardi.
Kaynak: İHA