Saglikçilarin Mezuniyet Töreni Online Yapildi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni çevrimiçi olarak gerçeklesti.

Saglikçilarin Mezuniyet Töreni Online Yapildi


Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz sehitler için bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Nazilli Saglik Hizmetleri (MYO) Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioglu törenin açilis konusmasini yapti. Dereceye giren ögrencilerin açiklanmasini ardindan okul birincisi Saniye Somutay gerçeklestirdigi konusmasinda basarisini ailesinin destegine borçlu oldugunu ifade etti.

Ögr. Gör. Asli Çayan’in esliginde tüm mezunlari temsilen okul birincisi Saniye Somutay saglik yeminini etti. Ögrenciler için hazirlanmis olan video gösterisinin sunumu ve ögretim elemanlarinin mezunlara yönelik dilek ve temennilerinin sunulmasi ile sona erdi.

Törene, Söke Isletme Fakültesi Dekani Prof. Dr. Turan Akkoyun ve Söke Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahsan Çevik Akyil, Nazilli Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioglu, akademik ve idari personel ile ögrenciler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA