(Özel) Park Halindeki Araçtan Telefon Çaldi, Kimsenin Ruhu Bile Duymadi

Kagithane’de sürücünün kisa süreli aracindan inerek pastaneye girmesini firsata çeviren hirsiz, güpegündüz çevredekilere aldiris etmeden aracin kapisini açip telefonu çaldi. Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan hirsiz yakalanirken, herkesin gözü önünde yasanan hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Park Halindeki Araçtan Telefon Çaldi, Kimsenin Ruhu Bile Duymadi
Olay, 17 Haziran saat 07.00 siralarinda Kagithane Seyrantepe Mahallesi Yildiz Sokakta yasandi. Edinilen bilgiye göre, pastaneden yiyecek almak için sokaga gelen Murat K. isimli sahis, aracin kapilarini kilitlemeden hizli bir sekilde pastaneye girdi. Tam bu sirada sokaktaki binadan çikan hirsiz, ilk basta araçtan uzaklasarak çevreyi kontrol etmeye basladi.



Herkesin gözü önünde telefonu çaldi

Çevredeki vatandaslara ve pastanenin branda ile çevrili bahçe bölümünde oturanlara da aldiris etmeyen hirsiz, sanki kendinin gibi aracin kapisini açarak cep telefonunu çalip kaçti. Pastaneden malzemeleri alarak araca geri gelen Murat K. telefonun çalindigini fark ederek durumu polise bildirdi. Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri olay yerinde yaptigi güvenlik kamerasi incelemesinde hirsizin E.A. oldugunu belirledi.

Ilk basta kabul etmedi, daha sonra telefonu sattigi yeri söyledi

Güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyerek hirsizin kimligini belirleyen Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri, E.A.’yi ikamet ettigi evde yakalayarak gözaltina aldi. Yakalanan E.A. ilk önce hirsizlik olayini inkar etti, daha sonra ise polis ekiplerine telefonu Gaziosmanpasa’da tanimadigi bir sahsa telefonu sattigini söyledigi ögrenildi. Hirsiz E.A. ekipler tarafindan polis merkezine götürüldü.

Güpegündüz hirsizlik anlari kameraya yansidi

Kagithane’de herkesin önünde yasanan hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahsin sokaga gelerek pastane önünde aracindan indigi, daha sonra ise hirsizin kimseye aldiris etmeden aracin kapisini açip cep telefonunu çalarak kaçigi görülüyor.
Kaynak: İHA