Modern Ve Yasanabilir Bir Edremit Için Çalismalar Dört Koldan Devam Ediyor

Balikesir’in Edremit Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü kent genelinde altyapi ve üst yapi çalismalarina devam ediyor. Kent merkezinde dogalgaz çalismalari nedeniyle cadde ve sokaklar hizla yenileniyor.

Modern Ve Yasanabilir Bir Edremit Için Çalismalar Dört Koldan Devam Ediyor
Fen Isleri Müdürlügü tarafindan Edremit kent genelinde çalismalar dört koldan devam ediyor. Ilçe merkezinden baslayarak sahil mahalleri ve kirsal mahallelere kadar altyapi, yagmur suyu drenaj hatlari ile üst yapida kilit parke tas döseme, asfaltlama çalismalari yapiliyor. Edremit merkezinde dogalgaz çalismasi nedeniyle kazilan cadde ve sokaklarda yenileme çalismalari basladi.

Yogun olarak kullanilan Atatürk Gençlik Merkezi’nin de bulundugu Inönü Caddesi ile Ulugaraj ve Cumhuriyet Caddeleri’nden bastan sona yenileme çalismalari basladi.

Çalismalarla ilgili bilgi veren Edremit Belediyesi Fen Isleri Müdürü Abdullah Kesici, Baskan Selman Hasan Arslan’in talimatlari dogrultusunda çalismalarin hizli bir sekilde devam ettigini ifade etti.

Müdür Kesici; “Edremit sehir merkezinde dogalgaz çalismalari devam ederken Balikesir Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Baski ile yürüttügümüz alt yapi yenileme çalismalarimiz da hizla ilerliyor. Inönü, Ulugaraj ve Cumhuriyet Caddeleri ile baglantili sokaklarinda su ve yagmur suyu drenaj hatti yenileme çalismalari devam ederken çalismalarin bittigi noktalarda da tas döseme çalismalarimizi sürdürüyoruz. Kentlilerimizin magdur olmamasi için en kisa sürede çalismalarimizi tamamlayarak caddelerimizi alt ve üst yapisi ile yepyeni bir hale kavusturacagiz. Bu süreçte verdigimiz rahatsizliktan dolayi özür dileriz” dedi.

Kaynak: İHA