Memleket Partisi Genel Baskani Ince, Partisinin Tekirdag Il Baskanliginin Açilisini Yapti Açiklamasi

'Bir seyi sifirdan baslatmanin zor oldugunu biliyoruz ama unutmayin, bizim rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk de Bandirma Vapuru'yla Samsun'a giderken 18 kisiydi ve öyle baslatti'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin Tekirdag Il Baskanliginin açilisini gerçeklestirdi.

Ince, açilis töreninde yaptigi konusmada, partisinin kapisinin herkese açik oldugunu söyledi.

Seçimlerde bir vatandasin bile oyunun önemli oldugunu belirten Ince, söyle devam etti:

"'Ben CHP'liyim CHP'den baska yere oy vermedim. Elim AK Parti'ye gitmez ama bu CHP de artik Atatürk'ün partisi degil, çizgisinden uzaklasti' diyorsan senin yerin tam Memleket Partisi'dir. 'Ben ülkücüyüm ama bu MHP yönetimi Erdogan'a yaslandi partiyi çizgisinden çikartti artik milli degiller, yerli degiller' diyorsan senin yerin tam Memleket Partisi'dir. CHP yönetimine kizip giden oylar vardi, size bir sey söylememe gerek yok, sizin yeriniz tam Memleket Partisi. HDP'ye oy verip 'bunlar Türkiye partisi olamaz, bunlar terörle arasina mesafe koymuyor' diyorsaniz, terörle arana mesafe koyuyorsan Türkiye partisi olsun istiyorsan, huzur, baris kardeslik olsun istiyorsan gel sen de Memleket Partisi'ne."

Muharrem Ince, il baskanliklarinin açilislarina devam edeceklerini vurgulayarak, "Bir seyi sifirdan baslatmanin zor oldugunu biliyoruz ama unutmayin, bizim rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk de Bandirma Vapuru'yla Samsun'a giderken 18 kisiydi ve öyle baslatti. 'Para yoksa bulunur' dedi, 'silah yoksa alinir' dedi, 'ordu yoksa kurulur' dedi. Biz de hepsini bulacagiz. Allah'in izniyle 18 Eylül'de kurultayimizi yaptigimizda nasil bangir bangir geldigimizi göreceksiniz." diye konustu.

Konusmalarin ardindan Ince, partisinin il baskanliginin açilisini yapti.

Kaynak: AA