Katliam Gibi Kaza Açiklamasi 4 Ölü, Biri Agir 5 Yarali

Orhangazi-Iznik Karayolunda otomobil ile hafif ticari aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 4 kisi hayatini kaybetti, 5 kisi yaralandi. Kaza nedeniyle karayolu trafige kapandi. Olay yerine çok sayida ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, kazada hayatini kaybedenlerin yakinlari olay yerinde gözyaslarina boguldu.

Katliam Gibi Kaza Açiklamasi 4 Ölü, Biri Agir 5 Yarali
Kaza, 17.30 siralarinda Orhangazi-Iznik Karayolunda, Orhangazi’ye bagli Keramet Mahallesi Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Orhangazi’den Iznik istikametine dogru gitmekte olan Özer Ulutas (55) idaresindeki 16 BGU 11 plakali hafif ticari araç Keramet Kavsagi yakinlarinda Iznik istikametinden gelip Orhangazi istikametine dogru gitmekte olan Ömer Çimen idaresindeki 16 BN 680 plakali otomobil ile çarpisti.

Ortalik savas alanina döndü

Kaza nedeniyle olay yerinde tam bir can pazari yasandi. Kazayi gören vatandaslarin haber vermesi üzerine olay yerine Orhangazi, Gemlik ve Iznik’ten çok sayida ambulans ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Özer Ulutas’in yani sira diger otomobilde bulunan sürücü Halil Kaygin ile birlikte Ömer Çimen ve Hasan Alkan’in hayatlarini kaybettikleri belirlendi.

Yaralilar ambulanslarla hastanelere sevk edildi

Kazada hafif ticari araçta bulunan Ahsen Songül Çelik (30), Turgay Dinç (43) ve Bülent Akçam (38) ile birlikte otomobilde bulunan Ismail Eren (74) ve Mücahit Türe (67) yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldirilarak buralarda tedavi altina alindi.

Yol trafige kapandi

Kaza nedeniyle Orhangazi-Iznik karayolu trafige kapandi. Yolda uzun araç kuyruklari olustu. Jandarma ekiplerinin kaza yerinde önlem almasinin ardindan yol yaklasik 45 dakika sonra kontrollü olarak trafige açildi.

Savci inceleme yapti

Kazada hayatini kaybedenler Orhangazi Cumhuriyet Savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan cenaze aracina konularak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirildi. Kaza ile ilgili savcilik ve jandarma ekiplerinin sorusturmasi devam ediyor.
Kaynak: İHA