Düzce Üniversitesi Anaokulunda Ön Kayit Heyecani Basladi

Düzce Milli Egitim Il Müdürlügü’ne bagli olarak hizmet veren Düzce Üniversitesi Anaokulu, 2021-2022 ön kayitlari, 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren alinmaya baslandi.

Düzce Üniversitesi Anaokulunda Ön Kayit Heyecani Basladi
Kontenjan olarak belirlenen 3, 4 ve 5 yas gruplarina yogun ilginin oldugu Düzce Üniversitesi Anaokulunda, pandemi sartlari geregince sinirlama getirilebilecegini düsünen yetkililer, ailelerden ön kayitlar için geç kalmamalarini istedi.

Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda; 08.00-13.00 saatleri arasinda okul öncesi egitimi, 13.00-17.00 saatleri arasinda ise, kulüp etkinlikleri (sosyal faaliyetleri) uygulaniyor. Egitim-ögretim programi Milli Egitim Bakanligi müfredatina göre yapiliyor. Ayrica ögrencilere; sabah kahvaltisi, ögle yemegi ve ikindi atistirmalik seklinde beslenme hizmeti de veriliyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu; Düzce Milli Egitim Il Müdürlügü tarafindan tahsis edilen deneyimli, donanimli ve güçlü kadrosuyla, ögrencilere kaliteli bir egitim-ögretim sunuyor. Ayrica, gerçeklestirilen sosyal faaliyetlerle ve Düzce Üniversitesi’nin de destekleriyle tam donanimli bir okul öncesi egitiminin alinmasina olanak sagliyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu, yeterli sayida deneyimli egitim kadrosuna sahip olup, yardimci personellerle de destekleniyor. Ayrica yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel faaliyetlerle de ögrencilerini gelecege en iyi sekilde hazirliyor.
Kaynak: İHA