Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, Yarin KKTC'ye Geliyor

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, yarin temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaskani Ersin Tatar ile Ankara’dan KKTC’ye gelecek.

Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, Yarin KKTC'ye Geliyor
Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay yarin temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) geliyor. KKTC Cumhurbaskani Ersin Tatar ile Ankara’dan KKTC’ye gelecek olan Oktay’in 17.00’de baskent Lefkosa’daki Ercan Havalimanina inmesi bekleniyor. Iki gün sürecek olan ziyaret kapsaminda Oktay’in, Lefkosa Kuzey Çevre Yolu çalismalari ile yeni KKTC Cumhurbaskanligi Külliyesi’ni ziyaret etmesi ve Basbakan Hamza Ersan Saner ile bir araya gelmesi planlaniyor.

Oktay, persembe günü ise Iskele ilçesine bagli Yeni Erenköy ile Bafra köyünde vatandaslarla bir araya gelecek, ardindan Kapali Maras’taki Bilal Aga Mescidi’nde restorasyon çalismalarini yerinde inceleyecek.

Tatar ile görüsecek olan Oktay, daha sonra "Polis Müdürlügü Araç ve Malzeme Teslim Töreni" ile Lefkosa Büyük Han’da düzenlenecek olan Gençlik Bulusmasina katilacak.
Kaynak: İHA